Oglas
· · Komentari: 0
SEĆANJE

Znate ga kao PINKIJA iz filma RANE: Njegova smrt i dan danas je MISTERIJA

Dušan Pekić, javnosti je postao poznat po ulozi Pinkija u filmu Rane

1625046798_pinki.jpg
Foto: Youtube printscreen/Rane
Oglas

Dušan je bio gradski dečko, koga su producineti zapazili na ulicama Zemuna i pozvali na audiciju za ulogu u filmu na kome su tada radili.

Pročitajte još: Darko Lazić u zagrljaju nove devojke: Pevač objavio video sa Barbarom (VIDEO/FOTO)

Bio im je potreban glavni lik za ulogu u kultnom filmu "Rane" u filmu Srđana Dragojevića. On se tada odlično snašao na audiciji i dobio ulogu Pinkija, po kojoj je ostao upamćen.

U filmu je tada pokazao svoj raskošni talenat za glumu u kome mu je partner bio Milan Marić Švaba, sa kojim je u to vreme bio najbolji prijatelj. Nakon premijere filma, čuveni "Pinki", postaje jedan od najomiljenijih glumaca u Srbiji, a njegove replike se i dan danas citiraju.

Njegova smrt i dan danas je misterija

Tada je odlučio da se upiše na Akademiju, kako bi svoj glumački talenat usavršio. Nažalost, njegov san da postane jedan od najboljih domaćih glumaca, prekinut je 26. marta 2000. godine u 19. godini, tokom služenja Vojnog roka u Kraljevu.

Pročitajte još: Džej je pre smrti napisao pismo: Nasledstvo ostavio je NJOJ

On je otišao da spava i više se nije probudio. O njegovoj smrti kružile su razne priče. Prva je da se predozirao heroinom, njegovi prijatelji tvrdili su da je ugušen, dok je u medijima objavljeno da se ugušio tokom sna zbog udisanja želudačnog sadržaja. Njegova smrt ostala je misterija do dan danas. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas