
Šest pravila bontona kojih treba uvek da se pridržavamo: NJih uvek morate imati na umu
Vodite računa o svojim manirima i utisku koji ostavljate na druge
Vodite računa o svojim manirima i utisku koji ostavljate na druge
Čuveni ruski pisac dao je sveobuhvatnu definiciju.
Obišli smo beogradske kafiće kako bismo saznali šta ih najviše nervira kad gosti rade ili govore.
Uvek je korisno znati bonton, jer ćete tako lakše ostaviti dobar utisak na druge, a ova dva mala trika svako može da primeni.
Često se desi da u brzini pogrešimo kada je reč o bontonu, i zbog toga uvek imajte na umu svoje manire i potrudite se da uvek radite ispravno.
"Nije teško biti fin" to je nešto što su nas učili od kad smo bili deca. Međutim, u danu se desi da i zaboravimo neka pravila bontona koja smo i te kako znali.
Svi znamo da označava fino ponašanje i lep način izražavanja.
Neka pravila danas deluju smešno, a neka ne biste mogli ni da zamislite.
Na nesreću svakoga ko je barem jednom radio u restoranu ne postoje pisana pravila o tome kako se treba ponašati kada jedemo izvan svoja četiri zida.