
TRIK PROFESIONALNIH PEKARA: Evo koji sastojak dodaju u testo kada mese hleb da bi on bio svež i...
Ukus će vas oduševiti
Ukus će vas oduševiti
Postoji nešto svečano u trenutku kad ruke zarone u brašno. Kad testo počne da diše pod dlanovima, a kuća zamiriše na ono što pamtimo još iz detinjstva – toplinu, sigurnost i tišinu bez mobilnih...
Malo drugačiji način pripreme hleba
Uskrs je najvažniji praznik u hrišćanstvu i sa sobom nosi duboku simboliku vaskrsenja, obnove i nade. To je vreme kada se spajaju duhovnost, porodična bliskost i duboka vera u novi život.
Spoj pšeničnog i kukuruznog brašna stvara savršenu teksturu i ukus, a uz mali trik iz manastirske kuhinje dobićete mirisnu veknu kojoj niko neće odoleti.
Naši stari su nas nekada opominjali da ne držite hleb naopačke.
Sjajan pekarski trik za testo koji mnogi nisu znali.
Tajna je u jednom stastojku
Otkrivamo vam nekoliko trikova koji će vam pomoći da postignete savršen rezultat.
Omiljeno pecivo spremno za tili čas i to od samo tri sastojka