
Konačno će vam uspeti: Evo kako da pravilo gajite ZAČINSKE BILJKE u svojoj kuhinji
Prvo pravilo koje sigurno niste znali - što ga više berete, više će rasti.
Prvo pravilo koje sigurno niste znali - što ga više berete, više će rasti.
Blagotvorna svojstva začina. Pomažu u svemu.
Pored odabira kvalitetnih namirnica, veliku ulogu igraju i začini, o kojima će danas biti reči.
Zima je period kada unosimo više kalorija nego inače, što može negatvino da se odrazi na naš organizam.
Uloga začina u našoj ishrani ne svodi se samo na poboljšanje ukusa, oni su, takođe, vrlo korisni i kada ste na dijeti.
Paprika potiče iz Južne Amerike, a danas je jedna od najčešće korišćenih namirnica, posebno u našim krajevima.
Domaći stručnjaci ih ne preporučuju pre 11. ili 12. meseca života.
Kuvanje i priprema jela danas su nezamislivi bez upotrebe mirisnih začina.
Kao što čistimo ormare, izbacujući nepotrebne stvari, istovremeno praveći mesta za nove, tako bi trebalo da pristupimo i sopstvenom telu i da ga, makar kvartalno, očistimo od nagomilanih otrova i...
Donosimo vam kratak vodič u kome ćete, u zavisnosti od vrste hrane koju kuvate, dobiti odgovor kada treba da dodate so za savršen ukus.