· · Komentari: 0
KORISNI SAVETI

BESPLATNO podignite temperaturu u domu za 5 stepeni ovim FANTASTIČNIM trikom (VIDEO)

Proleće je stiglo, ali povremene niske temperature su još uvek prisutne. Predsavljamo vam odličan trik kojim ćete podići temperaturu u vašem domu, potpuno besplatno.

1617551703_izolacija.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / Rumble Viral

Evo jednostavnog rešenja kojim ćete podići temperaturu stana za tri do pet stepeni, bez troškova. Potrebna vam je samo pucketava folija.

Pročitajte još: Predstavila "SAVRŠENO REŠENJE" za skrivanje kablova u sobi, ali nije predvidela mogući problem (VIDEO)

Naime, ako imate dosta staklenih površina u stambenom prostoru, a nemate novac za novu aluminijumsku ili PVC stolariju, problem možete rešiti i tako što ćete na sve staklene površine zalepiti pucketavu foliju.

Pročitajte još: Neka i vaš prostor ponovo zablista: Uredila je staru terasu uz pomoć stvari koje svi imamo kod kuće (VIDEO)

Možda ne deluje naročito lepo, ali radi kao izolator i podići će temperaturu vašeg doma, a to vam je i najvažnije tokom hladnih dana, zar ne.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.