Oglas
· · Komentari: 0
PRIČA

Devojčici (5) ukrali 43.000 dinara, a onda su je pozvali iz FERARIJA (FOTO/VIDEO)

"Provozala bih te u Ferariju da mi nisi ukrao novac!", poručila je devojčica lopovu pred kamerama.

1599655424_Capturez.JPG
Foto: Printskrin / You Tube / 7NEWS Australia
Oglas

Malena Madison Hjuston (5) iz Australije poslala je oštru poruku lopovu koji joj je ukrao svu ušteđevinu. Devojčica je ostala bez 600 dolara (oko 43.000 dinara) koje je uštedela mesecima radeći kućne poslove i prodajući jagode, kada je lopov provalio u kafić njene majke.

Nepoznata osoba ukrala je majčinu zaradu od cele nedelje, ali i Madisonin novac koji je ona štedela kako bi jednoga dana mogla da kupi – Ferari.

- Provozala bih te u Ferariju da mi nisi ukrao novac! - poručila je devojčica lopovu pred kamerama 7Newsa.

Već šesta provala u istom kafiću

Sigurnosna kamera na ulazu u kafić uspela je da uhvati samo siluetu muškarca, koji je prerezao žice u celoj radnji i provalio unutra. Madison je lopova opisala kao "odraslog čoveka koji je srušio vrata i ostavio otiske cipela pre nego što je uzeo novac bez pitanja”.

Pročitajte još: Kada se oni MASKIRAJU, ŠOU može da počne! Baka i unuk su OSVOJILI Instagram svojim zabavnim fotografijama (FOTO/VIDEO)

Foto: Printskrin

NJena mama Sara Degen požalila se kako je ovo već šesta provala u njenom kafiću.

Priča je dobila srećan kraj!

- Najgore je što sam uložila stvarno mnogo u posao i žrtvovala vreme koje sam mogla provesti sa svojom decom. - rekla je Sara.

Pročitajte još: Oglas za SELIDBE uzburkao internet: Možete ZARADITI 261.400 dinara, ali postoji JEDAN USLOV (FOTO)

Foto: Printskrin / You Tube / 7NEWS Australia

Pročitajte još: CRNOGORKA OBJASNILA: "Posvađasmo se je li SRPSKA ili CRNOGORSKA SALATA i niko ništa ne pojede" (FOTO/VIDEO)

Priča je za malenu Madi ipak dobila srećan kraj. NJenu simpatičnu poruku za lopova videli su iz Ferarija i devojčici odlučili nadoknaditi njenih 600 dolara, a pružili su joj i priliku da se provoza u jednom od njihovih automobila.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas