· · Komentari: 0
PORODICA

FOTOGRAFIJA koja je obišla svet: Brat i sestra se zagrlili PRVI PUT nakon korone, SUZE SAME TEKU (FOTO)

Tri meseca su bili razdvojeni zbog karantina

Depositphotos_10838597_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Učenica Lili Tudor (11) nije videla svog četvorogodišnjeg polubrata Fredija Simsa od kada je vlada u martu najavila karantin. Ona je ostala kod svoje majke, a on kod oca.

Lilin otac Nik Tudor (35) i Fredijeva majka Džesika Barnet odlučili su da iznenade decu, te su smislili plan kako da ih ponovo "spoje". Lili i Fred nisu mogli da sakriju iznenađenje kada su videli jedno drugo.

Pročitajte još: NAPROTIV! Ako kritikujete decu, dobićete KONTRA EFEKAT - evo šta kažu stručnjaci

Učiteljica u osnovnoj školi Džesika (31) jedva je obuzdala suze sreće kada je videla da su se dvoje dece posle toliko vremena zagrlili, ali srce joj se slomilo kad su bili prisiljeni da se razdvoje i da fred ode kući bez Lili.

Da je ova emotivna fotografija pogodila hiljade drugih koji su, takođe, bili razdvojeni od najmilijih, pokazuje više od 19.000 lajkova koje je dobila na Fejsbuku.

Pročitajte još: TRI razloga zašto su BAJKE bolje od crtanih filmova

- Lili je samo viknula "Fred". Dotrčala je do njega i pitala da li može da ga zagrli. Naravno da smo rekli "da". Zaista su nedostajali jedno drugom nakon što su bili razdvojeni skoro tri meseca. Kako se situacija sa pandemijom virusa korona odvijala, znali smo da je to najbolja odluka, ali videti je kako ponovo odlazi bilo je veoma teško - priča Džesika.

Porodica je bila presrećna što su ponovo zajedno, čak i samo popodne, ali Džesika još uvek nije sigurna kada će ponovo videti Lili, pošto se ona sprema za povratak u školu sledećeg meseca.

Pročitajte još: Druga strana nevidljivog neprijatelja korone: Deca zbog virusa menjaju pravila igre, psiholozi upozoravaju na OPASNOST

- Oni su vrlo bliski. Lili nam inače dolazi svakog vikenda, ali je Fredi kod kuće i stvarno mu nedostaje ta interakcija i to što nije u školi. Prilično je izolovan - govori Džesika. - Nismo baš sigurni kada ćemo je ponovo videti. Moraćemo da razgovaramo sa njenom mamom i zavisno od toga šta će se dogoditi dalje, donećemo odluku kako i kada možemo.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.