· · Komentari: 0
PRAKTIČNO

Fahita sa piletinom: Kada nemate vremena za spremanje, izvadite gotovo jelo iz frižidera! (RECEPT/VIDEO)

Ukusan recept na koji možete da računate kada ste u gužvi.

1626766838_pjimage--19-.jpg
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ Tastemade

Ukoliko znate da vam predstoje dani u kojima ćete biti u gužvi, važno je da imate pri ruci spreman ručak ili večeru, kako ne biste gubili vreme. Predstavljamo vam recept sa piletinom, koje možete da spremite i držite u frižideru i koristite u kritičnim momentima.

Pročitajte još: Lagan letnji ručak: Obrok salata sa GRILOVANIM SIROM, gotova za 5 minuta! (RECEPT/VIDEO)

Fahita sa piletinom (recept)

Sastojci:

Pileće belo (3 veća parčeta), so, biber, 2 kašičice kumina, 2 kašičica ljute tucane paprike, 1 kašičica belog luka u prahu.

Posebno, za prženje: luk, 3 kom paprike babure (ili druge po želji), 4 čena belog luka.

Za serviranje: tortilja, neutralna pavlaka, čedar sir, gvakamole sos, peršun.

Priprema:

Meso isecite na trakice, začinite navedenim sastojcima i propržite na ulju.

Izvadite meso i u istom ulju propržite iseckan crni luk, kojem ćete dodati i beli luk kada se malo zapeče.

Na kraju, dodajte i paprike i na kraju, vratite meso kako biste sve sjedinili i pržili još minut- dva.

Ovako pripremljenu hranu, možete čuvati u frižideru do četiri dana i iskoristiti kada nemate vremena za spremanje ručka.

Kada budete spremni da servirate, postavite tortilju, poređajte meso, preko luk i papriku i možete dodati kašiku neutralne paprike, čedar sir, gvakamole sos i preko stavite iseckan peršun.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.