Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРАКТИЧНО

Фахита са пилетином: Када немате времена за спремање, извадите готово јело из фрижидера! (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Укусан рецепт на који можете да рачунате када сте у гужви.

1626766838_pjimage--19-.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ Тастемаде
Oglas

Уколико знате да вам предстоје дани у којима ћете бити у гужви, важно је да имате при руци спреман ручак или вечеру, како не бисте губили време. Представљамо вам рецепт са пилетином, које можете да спремите и држите у фрижидеру и користите у критичним моментима.

Прочитајте још: Лаган летњи ручак: Оброк салата са ГРИЛОВАНИМ СИРОМ, готова за 5 минута! (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Фахита са пилетином (рецепт)

Састојци:

Пилеће бело (3 већа парчета), со, бибер, 2 кашичице кумина, 2 кашичица љуте туцане паприке, 1 кашичица белог лука у праху.

Посебно, за пржење: лук, 3 ком паприке бабуре (или друге по жељи), 4 чена белог лука.

За сервирање: тортиља, неутрална павлака, чедар сир, гвакамоле сос, першун.

Припрема:

Месо исеците на тракице, зачините наведеним састојцима и пропржите на уљу.

Извадите месо и у истом уљу пропржите исецкан црни лук, којем ћете додати и бели лук када се мало запече.

На крају, додајте и паприке и на крају, вратите месо како бисте све сјединили и пржили још минут- два.

Овако припремљену храну, можете чувати у фрижидеру до четири дана и искористити када немате времена за спремање ручка.

Када будете спремни да сервирате, поставите тортиљу, поређајте месо, преко лук и паприку и можете додати кашику неутралне паприке, чедар сир, гвакамоле сос и преко ставите исецкан першун.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas