· · Komentari: 1
OBUĆA

GROZNE SU, ali svi će nositi ove SANDALE jer su udobne (Foto)

Mnoge žene su očajne zbog ovogodišnjeg trenda sandala. Gladijatorke će biti obavezan deo garderobe, kao i japanke i, naravno, platforme koje će i ovog leta "vladati".

sandale.jpg

Ovo će biti jedinstevno leto po svemu, pa i činjenici da više nije sramota ni nositi sandale sa čičkom! Platforme, gladijatorke i japanke - tri su vrste obuće koje će se nositi ovog leta. Ni jedne nisu elegantne, ali su udobne.

Pročitajte još: BELI ajlajner i CRVENI karmin, ali i još 6 zanimljivih trendova vladaće ovog LETA

Platforme

Dobra vest za niže žene - platforme su i dalje popularne! Vladaće i ovog leta, a nosiće se ukrašene konopcima i vrpcama, a platforma obložena jutom. Gornji deo preko prstiju treba da bude ukrašnjen mnoštvom šljokica, školjkica, mašnica, ukrasa... Biće izuzetno popularni plastični kaiševi, a najnovji "modni krik" biće nošenje platformi sa čarapama!

Gladijatorke

Ukoliko prošle godine nsite kupili "gladijatorke" - ove godine to morate da ispravite. Kožne ili plastično, nije važno, sve dok su noge obavijene kaiševima. Ove godine su se pojavili i novi modeli, sa šljokicama i u raznim bojama, koji su idealni za večernji izazak.

Japanke

Veoma su udobne i nimalo elegantne! Više to nije tako. Japanke mogu da se slažu uz večernju haljinu ukoliko su na štiklama. Leopard dizajn će se i dalje nositi, a uz dobar pedikir japanke mogu da se nose tokom čitavog dana.

Pročitaje još: Deset sazvežđa na deset noktiju - to je trend koji će vladati ovog leta

Tatine papuče

Malo je reći da su ružne, jer trake sa čičkom nose samo oni koji ne znaju ili nemaju vremena da vezuju kaišiće. Ovog leta će se nositi sve, pa i udobne sandale ili papuče sa čarapama!

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.