Oglas
· · Komentari: 0
san

Jednostavna navika koja pomaže da lakše zaspimo

Ako vas muči nesanica, postoji jedan lak metod koji vam može obezbediti miran i kvalitetan san, a to je pisanje dnevnika pred spavanje.

1624001296_sleep-1209288_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Kada to kažemo ne mislimo na beleženje vaših navika u spavanju, niti snova koje ste imali prethodne noći. Ovaj dnevnik bi trebalo da bude kao i svaki drugi, što znači da je poželjno da u njemu pišete kako se osećate, šta vas tišti, koji su vam planovi za blisku i dalju budućnost i sve drugo što vam je interesantno u tom trenutku.

Pročitajte još: Manjak sna, česti telefonski razgovori, vruća voda...Devet navika koje uništavaju LEP TEN

Pisanje dnevnika pred spavanje je dobro iz više razloga. Kao prvo, ono vam omogućava da se na svojevrstan način oslobodite svih dnevnih briga, jer ćete sebe naterati da odvojite bitne od nebitnih frustracija. O prvima ćete pisati u dnevniku, što će vam pomoći da se fokusirate na pronalaženje rešenja za njihovo eliminisanje, dok ćete druge odmah zaboraviti. Kada to uradite, sigurno ćete manje nervozno leći u krevet.

Pročitajte još: Sve žene ih žele! Kako da prirodnim putem dobijete GUSTE OBRVE?

U dnevniku ne morate samo pisati o svojim brigama, već i pozitivnim stranama svog života. Redovno beležite zbog čega ste zahvalni, šta i ko vas čini srećnim, ali i svoje ideje za poboljšanje vaše svakodnevice i dugoročnih izgleda u životu. Ovakvo vođenje dnevnika delovaće blagotvorno na vaše raspoloženje, što će vam povećati šanse za kvalitetan san.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas