· · Komentara: 1
PRAZNIČNA TRPEZA

Kako da spremite JAGNJETINU U RERNI ZA VASKRS: Recept za pečenje sa hrskavom kožicom, sočno kao ispod SAČA!

Praznici su blizu, zato se na vreme naoružajte dobrim receptima, i slavlje može da počne

1618053810_jagnje.JPG
Foto: Youtube Printscreen

Kako bi vađa trpeza za praznike izgledala besprekorno i preukusno, na vreme oprobajte najukusnije recepte, kako bi ukućani bili prezadovoljni. Na vaskršnjj trpezi trebalo bi da stoji i jagnjeće pečenje. Naravno, ako ste uspeli da ga obezbedite, nudimo vam recept kako da vam ispadne sočno kao ispod sača.

Priprema:

Jagnjetina treba da odstoji 2 sata u mleku.

Pecite je u većem sudu.

Dobro utrljati so, dodati malo lorbera, grančicu ruzmarina.

Krompir iseći na veće komade i staviti pored jagnjetine, preliti uljem i dodati dve kašike kajmaka.

Peći na 180 stepeni oko 1,5 h.

Servirati toplo, uz zelenu salatu i mladi luk.

Pošaljite Komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.