Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Korisni saveti: Ovo su tajne savršenog izgleda FRANCUSKINJA

Francuskinje važe za jedne od najnegovanijih žena na svetu, a ovo su njihovi trikovi za negovanu kožu.

1616243263_portrait-2033968_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Poenta nije preterivanje sa šminkom, već redovna nega kože, kvalitetni proizvodi i minimalizam.

1. Manje šminke, više nege kože

Na loš dan, loš ten i podočnjake pokušavate da maskirate debelim slojem pudera i tonom rumenila? Radije svom licu priuštite mini bjuti tretman dobrim pilingom, maskom i obilnom hidratacijom.

Pročitajte još: Hidratacija i piling za oporavak kože nakon zime: Proleće samo što nije stiglo

2. Umesto da trošite na šminku, trošite na kvalitetnu dermokozmetiku

Ne treba vam skupi ruž ali itekako vam treba vrhunska krema za lice.

3. Istaknite jedan detalj na svom licu

Preterivanje sa šminkom i istovremeno isticanje očiju, jagodica i usana ostaviće utisak preteranosti i vulgarnosti. Umesto toga radije se fokusirajte na jedan detalj svog lica koji vam se posebno sviđa. 

Pročitajte još: Saloni ne rade: Skinite GEL LAK sami kod kuće, korak po korak

Imate li pune i pravilno oblikovane usne, stavite jarko crveni sjaj ili ruž, a oči našminkajte minimalno. Ako želite istaknuti oči ajlajnerom i tamnom senkom, neka usne budu namazne u nekoj neutralnoj nijansi. Ili ih uopšte nemoje namazati.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas