Oglas
· · Komentari: 0
DIJETA SA HLEBOM

LJubitelj ste HLEBA? Nema problema, skinite kilograme DVOPEK DIJETOM

Skidanje kilograma uz mnogobrojne dijete podrazumeva da se pre svega odreknemo hleba, ali svoju idealnu kilažu možete dostići i ishranom koja uključuje hleb

1595282362_tost.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Dvopek dijeta idealna je za ljubitelje dvopeka, one namirnice koju gotovo sve ostale dijete smatraju neprihvatljivom kako biste došli na svoje i na taj način skinuli višak kilograma. 

Pročitajte još: Uradite detoks organizma, oslabite i podignite imunitet uz pomoć VITAMINSKE salate (FOTO)

Idealno za ljubitelje integralnog hleba

Uz dvopek, koji naravno treba biti od integralnog hleba, u dijeti se koristi puno voćnih sokova i čajeva. Voćni sokovi trebaju biti sveže napravljeni od voća, a ne kupljeni u prodavnici sa mnogo konzervanasa. Dvopek se može zameniti tostom kućne izrade, ali ponovno treba napomenuti da je poželjan integralni hleb.

Pročitajte još: Posle ovih biljnih napitaka IZGUBIĆETE STOMAK i "osušiće" se masne naslage

Dijeta traje pet dana, nakon čega sledi dva dana pauze i normalne, umerene ishrane, pa zatim ponovno sve dok ne stignete do željene kilaže. Ono što je bitno, preporučuje se da prethodno razgovarate sa svojim lekarom i pokažete mu jelovnik pre nego što se odlučite na ovu dijetu. 

Pročitajte još: Otkriveno je pre više od 10.000 godina, svi imamo u KUHINJI, a nismo znali koliko može da nam POMOGNE

Doručak je isti svih pet dana dijete i sastoji se od jedne kriške dvopeka, jabuke i šoljice bele kafe.

Prvi dan

Ručak - dva dvopeka, 2 tvrdo kuvana jajeta, 1 paradajz, 2 čaše jogurta

Večera - jedan dvopek, 1 tvrdo kuvano jaje, 1 paradajz, 1 čaša jogurta

Drugi dan

Ručak - jedan dvopek, 1 kuvano jaje, 1 paradajz, čaša jogurta

Večera - jednaka kao i ručak

Treći dan

Pročitajte još: Jednom se ZALJUBIMO, osam puta dobijemo POVIŠICU, a šta mislite koliko puta MUŠKARCI SLAŽU dnevno?

Ručak - jedan dvopek, 250 grama mladog sira, 1 kiseli krastavac, 1 paradajz, 1 činijica salate

Večera - jedan dvopek, 125 grama kuvane šunke bez konzervanasa, 1 paradajz

Četvrti dan

Ručak - jedan dvopek, 3 komadića kuvane govedine sa povrćem, 1 paradajz

Večera - jedan dvopek, jaje i čaša jogurta

Peti dan

Ručak i večera - 250 grama pilećih prsa sa povrćem na pari, podeliti na pola za dva obroka

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas