Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДИЈЕТА СА ХЛЕБОМ

Љубитељ сте ХЛЕБА? Нема проблема, скините килограме ДВОПЕК ДИЈЕТОМ

Скидање килограма уз многобројне дијете подразумева да се пре свега одрекнемо хлеба, али своју идеалну килажу можете достићи и исхраном која укључује хлеб

1595282362_tost.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Двопек дијета идеална је за љубитеље двопека, оне намирнице коју готово све остале дијете сматрају неприхватљивом како бисте дошли на своје и на тај начин скинули вишак килограма. 

Прочитајте још: Урадите детокс организма, ослабите и подигните имунитет уз помоћ ВИТАМИНСКЕ салате (ФОТО)

Идеално за љубитеље интегралног хлеба

Уз двопек, који наравно треба бити од интегралног хлеба, у дијети се користи пуно воћних сокова и чајева. Воћни сокови требају бити свеже направљени од воћа, а не купљени у продавници са много конзерванаса. Двопек се може заменити тостом кућне израде, али поновно треба напоменути да је пожељан интегрални хлеб.

Прочитајте још: После ових биљних напитака ИЗГУБИЋЕТЕ СТОМАК и "осушиће" се масне наслаге

Дијета траје пет дана, након чега следи два дана паузе и нормалне, умерене исхране, па затим поновно све док не стигнете до жељене килаже. Оно што је битно, препоручује се да претходно разговарате са својим лекаром и покажете му јеловник пре него што се одлучите на ову дијету. 

Прочитајте још: Откривено је пре више од 10.000 година, сви имамо у КУХИЊИ, а нисмо знали колико може да нам ПОМОГНЕ

Доручак је исти свих пет дана дијете и састоји се од једне кришке двопека, јабуке и шољице беле кафе.

Први дан

Ручак - два двопека, 2 тврдо кувана јајета, 1 парадајз, 2 чаше јогурта

Вечера - један двопек, 1 тврдо кувано јаје, 1 парадајз, 1 чаша јогурта

Други дан

Ручак - један двопек, 1 кувано јаје, 1 парадајз, чаша јогурта

Вечера - једнака као и ручак

Трећи дан

Прочитајте још: Једном се ЗАЉУБИМО, осам пута добијемо ПОВИШИЦУ, а шта мислите колико пута МУШКАРЦИ СЛАЖУ дневно?

Ручак - један двопек, 250 грама младог сира, 1 кисели краставац, 1 парадајз, 1 чинијица салате

Вечера - један двопек, 125 грама куване шунке без конзерванаса, 1 парадајз

Четврти дан

Ручак - један двопек, 3 комадића куване говедине са поврћем, 1 парадајз

Вечера - један двопек, јаје и чаша јогурта

Пети дан

Ручак и вечера - 250 грама пилећих прса са поврћем на пари, поделити на пола за два оброка

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas