Oglas
· · Komentari: 0
RUSKA MEDICINA

Ne bacajte HILJADE EVRA na bolne operacije! RUSKI TRAVARI otkrivaju kako da JODOM izlečite problematične ČUKLJEVE

Čukljevi se mogu smatrati bolešću savremenog doba...

1621075751_Depositphotos_29827823_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Problemi sa čukljevima mogu se rešiti operacionim metodama, ali pre odlaska kod hirurga pokušajte sa prirodnim preparatima, koji se od davnima koriste u alternativnoj medicini.  Za početak vrlo je bitno dobro očistiti organizam od naslaga soli i viška vode u organizmu, koji se vezuje za so.

Pročitajte još: Voćni napici za mršavljenje: Hranite se zdravo i mršavite

Posledica ovog problema su oštećena koža oko čukljeva, bol i crvenilo u zglobu, kurje oči i žuljevi, plikovi, pa čak i pomeranje palca ka drugim nožnim prstima

Budući da se formiraju na zglobu palca, čukljevi mogu smanjiti njegovu savitljivost i uzrokovati jak bol pri hodu. Drugi simptomi jesu oštećena koža oko čukljeva, bol i crvenilo u zglobu, kurje oči i žuljevi, plikovi, pa čak i pomeranje palca ka drugim nožnim prstima. Sve to može otežati pronalaženje odgovarajuće obuće.

Pročitajte još: Mislili smo drugačije, ali ove namirnice imaju više ŠEĆERA

Jod sa aspirinom

Limun i jod
Čukljeve možete mazati smesom limunovog soka i joda u istim razmerama, što je takođe učinkovito i kod “petnog trna”.

Ovo je odlično sredstvo za oslobađanje od bolnih čukljeva, zglobova i drugih izraslina je jod s aspirinom. Usitniti 5 tableta aspirina ili andola od 200 miligrama u 10 mililitara joda. Promućkati, dok se aspirin ne rastvori u jodu i ne postane bezbojan. Ovom smesom mazati bolna mesta, čukljeve, bolne zglobove i druge izrasline svako veče. Posle toga obavezno utopliti stopala preko noći. Brzo će se osetiti pozitivan učinak.

Sapun i jod

Običan sapun ublažava bol i upalu iz deformisanih čukljeva. Izrendajte sapun, nanesite na bolno mesto i dobro izmasirajte. Isperite, osušite i nacrtajte mrežicu sa jodom. Najbolje je umočiti štapić za uši u jod pa preko čukljeva nacrtati jodom mrežu. To je mreža vodoravnih i okomitih linija, odnosno kvadratića, na udaljenosti od oko 1 cm. Ovako namazan jod se najbolje apsorbuje. Treba pustiti da se jod osuši na koži pa tek posle toga obući čarape. Tretman lečenja je 30 dana.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas