Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVOSTI

Novi trend sa BEBAMA izazvao POMETNJU među roditeljima: Jedni ovo smatraju ZABAVOM, a drugi ZLOBOM (VIDEO)

Da li biste vi ovo uradili svojoj bebi?

bebe.PNG
Foto: Printskrin / TikTok / colleen
Oglas

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se novi trend. U ovim videima majke polivaju vodom svoje bebe po glavi kako bi snimile njihovu reakciju. Trend je izazvao pometnju i podelu među roditeljima jer su neki ovo smatrali zabavnim, a neki zlobnim.

Pročitajte još: Videli smo novi trend sa noktima i malo je reći da nam je MUKA (FOTO)

@mikaylamatthews

I’m never doing a Tik Tok trend again 😂😂 I felt so bad 🥺🥺🥺 wait for it ##fyp##upcycling##babiesoftiktok##whatyoudoingwiththat

♬ Ah Eh - queen_zyon1

Jedan od takvih videa okačila je korisnica Mikajla. Dok sedi na podu pored svoje mlađe ćerke u rukama drži šolju punu vode koju "slučajno" ljulja ne bi li se voda proslula i polila bebu. Prvi put kada je voda dokačila bebinu nogu, ona zaista nije reagovala, ali sledeći put kada joj se voda razlila po faci, počela je da plače. Mama je u opisu videa napisala "Neću više izvoditi ovaj TikTok trend, osećam se tako loše".

Pročitajte još: NJega su prozvali NAJGLUPLJIM TURISTOM NA SVETU: Kad pogledate video, sve će vam biti jasno (VIDEO)

NJen video videlo je više od 844.000 ljudi, a lajkovalo je više od 124.000.

Pročitajte još: TRAGOVI BORBE dve zveri: Pronađeni DOKAZI da džinovsko morsko čudovište postoji (VIDEO)

@colleen

sooo @itsjojosiwa text me and told me i had to try this with my baby... he LOVED IT

♬ Ah Eh - queen_zyon1

Komentari su bili raznoliki. Od onih da im je video ulepšao dan i da je to tako glupa stvar koja izaziva zanimljivu reakciju bebe, do onih da nisu baš impresionirani.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas