Oglas
· · Komentari: 1
SAVETI

Očuvajte mladolik izgled pomoću ove 4 namirnice

Hranjiva i lagana ishrana može hidrirati i osvežiti vašu kožu.

1616688561_Depositphotos_326281564_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Odavno vam je poznato kako kožu nije dovoljno negovati samo spolja, već je važno i ono što jedete. 

Ovih nekoliko namirnica tako bi vam moglo pomoći da ostanete duže mlađi, a najbolje bi bilo da ih konzumirate sveže.

Pročitajte još: Neke namirnice mogu prirodno da pomognu da REŠITE PROBLEM NESANICE

1. Avokado

Avokado je bogat vlaknima, kalijumom, vitamina E i B i folnom kiselinom. Sadrži oleinsku kiselinu koja održava mekoću i hidrira kožu.

2. Borovnice

Borovnice su bogate vitaminima B2, C i E. Vitamini C i E osvežavaju kožu i bore se protiv štetnih slobodnih radikala.

Pročitajte još: Očistite jetru pomoću ovih 10 namirnica, a ujedno i ubrzajte sagorevanje kalorija

3. Nar

NJegove semenke sadrže antocijanine i elagičnu kiselinu koja povećava proizvodnju kolagena i smanjuje UV-oštećenja.

4. Lubenica

Sadrži visok udeo vitamina A i C kao i kalijuma i magnezijuma. Likopen, kojim je lubenica puna, pomaže u sprečavanju UV oštećenja koja uzrokuju bore i suvu kožu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas