· · Komentari: 0
ŠEŠIRIĆ

Od ribarskog čamca do svetskih modnih pista: Trendseterke POLUDELE za ovim AKSESOAROM

Modni trendovi iz 90-ih se vraćaju na velika vrata.

1595249986_Capture041.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / hoskelsa

Nakon biciklističkih helanki, još jedan odevni komad potpuno je zaludeo svet poznatih. Odvažne trendseterke već uveliko ulepšavaju svaki svoj autfit ovim detaljem, dok se sa druge strane mnogi i dalje ne usuđuju da isprobaju ovaj trend.

Pročitajte još: Žene SVAKOG DANA prave ovu frizuru, a ne znaju koliko ŠTETI KOSI

Reč je naravno o ribarskim šeširima, bez kojih je u poslednje vreme nemoguće videti bilo koju poznatu ličnost na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never leaving ❣️

Objava koju deli elsa hosk (@hoskelsa) dana

Iako je ovaj odevni komad osmišljen da zaštiti glavu pecaroša od sunčevog zračenja, modna industrija je od ribarskog šešira napravila pravu senzaciju. On sada može učiniti da svaka vaša kombinacija dobije novu dimenziju.

Pročitajte još: Višestruka namena REGENERATORA: Evo za šta se sve može upotrebiti, a jednu nikad NE BISTE POGODILI

Iako su nosivi i uz zimsku garderobu, u najboljem svetlu će se pokazati upravo u letnjem periodu kada ih možete kombinovati uz kupaće kostime, kombinezone i lepršave haljinice. Igrajte se sa različitim teksturama i stilovima kako biste kreirali svoj unikatan i prepoznatljiv izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objava koju deli Bella 🦋 (@bellahadid) dana

Inspirišite se izgledom najuticajnijih žena iz sveta poznatih i nagradite sebe odevnim komadom po vašoj meri. Verujemo da nećete zažaliti, ni vi, a ni vaša glava.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.