Oglas
· · Komentari: 0
ZDRAVLJE

Ova biljka raste kao KOROV, a čaj od nje vam može mesečno uštedeti i do 4.000 DINARA!

Kad je malo - leči. Kad je mnogo - rastavlja.

Depositphotos_13342772_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Kad je malo - leči. Kad je mnogo - rastavlja. Otuda i nedvosmislen naziv rastavić za biljku sa kojom možemo da živimo sa zdravim kostima i lepom kožom.

Ova neobična biljka, koja raste na vlažnim livadama, pored potoka i reka, kao korov, jedna je od retkih koja sadrži silicijum. To je mineral koji je važan za zdravlje našeg vezivnog tkiva, kostiju,kože, kose, noktiju.

Pročitajte još: U carskoj Rusiji važio je za IZUZETAN LEK, a izlečio je Čehova i Tolstoja - sada ga možete spremiti sami kod kuće

Rastavić se zato pije svakodnevno mesec dana a zatim se pravi pauza od dva,tri meseca. Tako se pune “magacini”, pa će organizam uzimati kad god mu treba. A treba mu za mnogo važnih funkcija koje obavlja. Kad zaboli kičma, kosti, revnosni hiropraktičar će preporučiti tablete silicijuma za koje treba izdvojiti tri, četiri hiljade dinara.

Čaj od rastavića je bolja kombinacija. On će polako obnoviti elastično vezivno tkivo.

Recept za čaj

Dve kašike rastavića preliti sa pola litra hladne vode. Dodati kašičicu šećera (koji pomaže da se izvuče što više silicijuma) i zagrevati do ključanja.

Pročitajte još: Ovaj napitak ruskih careva MORA da prođe kroz planine, pustinje i stepu, a PROČITAJTE i zašto

Kad provri, kuvati još dva minuta, pa skloniti sa šporeta, poklopiti i ostaviti još pola sata. Procediti i piti u toku dana. Ovaj čaj pije se šest nedelja, pa se pravi sedam dana pauze i ceo postupak se ponovi.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas