Oglas
· · Komentari: 0
MERKUR

Planete nam priređuju prolećnu REPRIZU, a 13. decembra sledi NEVEROVATNO OLAKŠANJE

Retrogradni Merkur sve radi iz nekoliko pokušaja, a najmanje dva. Dakle, ceo prolećni scenario će se ponoviti.

1603800687_Depositphotos_341493002_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Očekuju nas povećane tenzije, porast broja obolelih i umrlih svuda oko nas, pa polako i kod nas, zatim ratovi, vojne vežbe, bojeva municija, padovi aviona, zveckanje svim i svačim...

Pročitajte još: Pismo MASONA koje se PREPRIČAVA: Isprovociraćemo socijalnu KATAKLIZMU i otvoriti vrata LUCIFERU

Od 14. 10. do 04. 11. Merkur se kreće retrogradno. O tome se, uglavnom, mnogo piše i malo ko ne zna šta se dešava u vreme ovakvog kretanja ove planete.

Zakulisne radnje, teorije zavere, retrogradni Merkur zalazi u najmračniji deo duše...

Retrogradnost Merkura se svakako ubraja u ne baš simpatične. Retrogradni Merkur se uvek bavi tajnim, skrivenim, i zalazi u najtajnije i najmračnije vilajete snova, duše, mašte i tajni, teorije zavere, stvarne zavere, prevare, zakulisne radnje. Smanjuje sposobnost da koristite logiku i često je izazivač poprilično konfuznih i nestabilnih situacija, kako kod pojedinaca, tako i u društvu u celini.

Pazite u saobraćaju!
Problemi u saobraćaju su stalni, kao i u komunikaciji, a prisutna je sklonost povredama.
Bolest se vraća i sve će se ponoviti od proleća!

Psiha postaje poprilično osetljiva i prag nadražaja izuzetno nizak, a s obzirom da je i Mars retrogradan, pa se opet do 13. decembra nalazi u poziciji u kojoj je već izazvao one silne upale pluća i velike probleme.

Pročitajte još: Prvi HOROSKOP za 2021: KRAJ ove godine obeležiće NEMIRI, a sledeće se RAĐA NOVI SVET

To znači da je vreme da se uključi alarm, jer retrogradnost znači i ponavljanje situacija na ponovnu doradu. Ponovo isti problemi, jednom rečju. Merkur ima vrlo važnu ulogu kada su pluća, bronhije, jednjak, traheje u pitanju, uz šake, prste, zglobove ruku, laktove, ramena i ključne kosti. Upale ovih delova tela su u ovom periodu zbog ovakvih aspekata jednostavno neizbežne i vrlo agresivne.

Nemojte se puno iznenaditi ako već od sledećeg vikenda kojekakve mere i zabrane ponovo počnu, iz dana u dan, da se pooštravaju.

Pročitajte još: PLAVI MESEC se dešava izuzetno RETKO, a ovog puta je PREBLIZU URANA koji je simbol PROMENA

Retrogradni Merkur uvek tera da se ide unazad i uvek da se iz više pokušaja, a najmanje dva, nešto uradi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas