Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

TUŽNO I POTRESNO: Ovako se Milica Pavlović oprostila od svog voljenog dede (FOTO)

Uvek je govorila da je njemu i baki zahvalna za sve

1606066317_milica-pavlovic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Deda Milice Pavlović, Vladimir, preminuo je pre nekoliko dana, a i sama pevačica u medijima je često izjavljivala da su joj baba i deda bili kao roditelji.

Pročitajte još: "Bez njih ne bih bila JA": Milica Pavlović otkrila KO joj je slaba tačka i PODRŠKA

Uz njih je odrastala, pomagali su joj u svemu, a najviše da ispuni svoj san i postane pevačica. Posebnu ljubav imala je prema deki, koji je vodio svuda i sačekivao nakon koncerata, izlazaka, pa i nastupa. 

Pre nekoliko dana u medijima je odjeknula vest, da je pevačicin voljeni deka preminuo. Iako se nije oglašavala, na Instagram storiju, postavila je samo simbole koji pokazuju ljubav, mir, molitvu... dovoljno da shvatimo, da je veoma teško podnela gubitak deke koga je obožavala.

Foto: Printscreen Instagram story/senoritamilica

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas