Oglas
· · Komentari: 0
NEGA

Umesto kolača - NAPARAVITE MASKU ZA LICE, evo recepta!

Da biste uklonili tragove umora i ublažili vidljivost bora na licu, ne morate odmah da posežete za hemijskim proizvodima, već probajte sa prirodnim sredstvima.

1601738687_Depositphotos_162085850_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Napravite masku od sledećih sastojaka: kašike gustina, dve šargarepe i kašike kiselog mleka.

Pročitajte još: Izvucite ovu SITNICU iz tašne i izgledaćete ELEGANTNO u trenutku (VIDEO)

U sokovniku ili blenderu izmiksajte šargarepe, a u pola čaše hladne vode rastvorite gustin. Sipajte razmućeni gustin u lončić i dodajte u to 100 ml kipuće vode, pa stavite na ringlu i kuvajte na laganoj temperaturi dok se ne zgusne. Kada se smesa malo ohladi, dodajte sveže isceđen sok od šargarepe i kiselo mleko, pa dobro promešajte.

Neka maska stoji na licu pola sata.

Pripremljenu masku stavite na očišćeno lice da stoji pola sata, a zatim je isperite toplom vodom. Na lice nanesite hranljivu kremu, a preostalu količinu maske stavite u frižider. Ponavljajte tretman tri dana za redom, da bi efekat bio veći.

Pročitajte još: Vratite se u 80-te: BANANA KOPČA opet krasi duge kose i daje vintidž efekat (FOTO)

Ova maska vraća vlažnost koži, uklanja tragove umora, koža postaje zategnuta, elastična i glatka. Gustin je dobar, jer zadržava vlagu, šargarepa je prirodni izvor vitamina A koji usporava proces starenja kože i ima antiseptičko svojstvo, jača imunološki sistem i sprečava pojavu infekcija, dok kiselo mleko sadrži mlečnu kiselinu koja podstiče proizvodnju kolagena.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas