Oglas
· · Komentari: 1
ZANIMLJIVO

Tesla je pre više od 120 godina svoje tehnologije zasnovao na najfundamentalnijem fenomenu ove realnosti - POTENCIJALU (VIDEO)

U intervjuu za Novosti, inženjer Goran Marjanović govorio je o istraživanjim Nikole Tesle i o NLO.

1616793130_nikola-tesla-3026247_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Goran Marjanović je inženjer koji je i poznavalac verskih spisa u emisiji "5 minuta sa..." govorio je o NLO (neidentifikovanim letećim objektima) i istraživanjima Nikole Tesle u kojima je, po njegovim rečima, ključ za istraživanje ovih pojava koja intrigiraju svet.

Pročitajte još: Tito je znao, a vidovnjakinja najavila: ZLATNA VODA u Zmajevu otkriva Atilin grob

On, kako kaže, spada u grupu onih koji ne sumnjaju u postojanje vanzemaljskih letelica, bića ili svetova.

Goran se već duže vreme bavi istraživanjem dela Nikole Tesle, a to je čovek koji je razvio jednu tehnologiju, koja je po njemu, daleko ispred tehnologije kojim se mi danas služimo.

Neidetifikovan objekat može da bude prirodnog ili veštačkog tehničkog porekla

U ovog razgovoru je pričao o fenomenima čije postojanje ne možemo da objasnimo i koje nazivamo neidentifikovanim objektima. Jedan veliki deo tih objekata je vanzemaljkog porekla ili, kako naš narod kaže, leteći tanjiri. Ti objekti, kako Goran kaže, krše sve zakone koje mi poznajemo.

Pročitajte još: Najveća komunistička TAJNA: Ko je ubio 4.000 Srba i 12 Nemaca i zašto je Mustafa Golubić viđen u Smederevu?

Goran je u ovom intervjuu govorio o postojanju petog elementa - etara, koji je osnova Teslinih tehnologija i principa na kojem su bile formirane sve teorije savremene fizike do kraja 19. pa i početkom 20. veka - od NJutnove gravitacije koja je zasnovana na konceptima etra, pa do modernih istraživača koji su postavili temelje kvantne fizike. 

- Po meni je Tesla i njegove tehnologije ključ tumačenja i objašnjenja svih ovih fenomena i ovladavanja tehnologija kojima su nesumnjivo vladali drevni narodi - kaže Goran.

Pročitajte još: Ispovest čoveka koji je doživeo KLINIČKU SMRT: "Osećao sam apsolutni mir i spokoj"

Goran navodi razne primere, te tako navodi destinacije poput Balbeka gde može da se vidi Obelisk od 15.000 tona koji danas nijedna dizalica ne može da pomeri, i Keopsovu piramidu koja je neobjašnjiva po svojoj strukturi i geometriji. Zatim, daje primere navodeći poznate stare epove:

- Može se naći u starim epovima, poput Mahabharata i Ramajana, opisi letelica poput čuvenih Vimana, koje su putovale kroz prostor, dolazile iz drugih svetova, putovale su i kroz vreme jer su dolazile iz budućnosti i iz prošlosti, ali i iz drugih denziteta,svetova - pojašnjava Goran.

Tesla pre 120 godina favorizuje potencijal, a odbacuje metod indukcije

- Tesla je svojom tehnologijom zapravo pokazao da sve ove najnovije spoznaje do kojih smo mi došli danas, a to je činjenica da je zvanično nauka došla do toga da je najfundamentalniji fenomen ove realnosti - potencijal. Potencijal kao fenomen električni je fundamentalniji i od polja elektromagnog, čak i od čestice. Tesla je pre više od 120 godina svoje tehnologije zasnovao baš na potencijalu - objašnjava Goran.

Ceo intervju možete pogledati klikom OVDE.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas