Oglas
· · Komentari: 0
JEZIVO

Devojka je odbila da se uda za njega, a on je 18 puta IZBO NOŽEM - Želeo je da gleda kako umire

Jeziva tragedija

1639297820_nasilje.jpg
Foto: shutterstock
Oglas

Jedan muškarac iz Indije, odlučio je da nakon nekoliko meseci zabavljanja, zaprosi svoju devojku. Iako je dugo razmišljala, odlučila je ipak da ga odbije.

Pročitajte još: Srpski slikar nikad nije preboleo suprugu LOTOS: Venčali se tajno, bežali u Pariz, rastavila iz SMRT

NJemu je tada pao mrak na oči, uzeo je nož iz kuhinje i izbo je 18 puta. Krike nesrećne devojke čule su komšije koje su odmah pozvale policiju, kako napadač ne bi pobegao, ali je on na iznenašenje mnogih ostao pored tela, kako bi je gledao kako se pati i umire.

Na sreću devojka je uspela da preživi i oporavila se u bolnici, dok je on bio uhapšen. U policiji je ispričao da mu je pao mrak na oči i da nije znao šta radi.

Pokušao da se ubije u zatvoru

Devojka je kasnije objasnila da je odbila da se uda za njega, jer je već jednom bila verena za muškarca koji je bio jako agresivan prema njoj, pa nije želela da napravi sličnu grešku, ali nije mogla ni da predpostavi da će se ovako nešto dogoditi.

Kako pritvoreni Indijac nije znao za njenu prošlost, već je odbijanje doživeo isuviše lično, slošilo mu se i pokušao je da se ubije iza rešetaka u Račakondi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas