Oglas
· · Komentari: 0
zanimljivosti

KAKO IZGLEDA NAJMLAĐA BAKA U DRŽAVI: Ima petoro dece, a ćerka joj je ostala trudna sa samo 14 godina!

Postala je baka sa svega 30 godina...

1648112183_keliblur.jpg
Foto: Printskrin/Facebook
Oglas

Keli Hejli sa 30 godina postala je baka nakon što je njena ćerka, tinejdžerka Skaj Salter, rodila sina Bejlija. Posle rođenja mališana Keli je zvanično najmlađa baka u zemlji.

Maloletnička trudnoća

Skaj je živela sa svojom maćehom i ocem u zapadnom Londonu kada je uradila test na trudnoću i otkrila da je trudna 2018. godine. Brzo je upućena u bolnicu Vest Midlseks u kojoj su joj lekari posle ultrazvuk rekli da je trudna već 36 nedelja i četiri dana.

Pročitajte još: "LJUBAV NA PRVI POGLED": Udala se za 27 godina starijeg profesora, a svi misle da je s njim iz OVOG razloga (FOTO)

Tinejdžerka je bila seksualno aktivna, pa je uradila test kako bi proverila da ali je sve u redu. Skaj je ostala u šoku zbog vesti, a lekarsi su joj rekli da pobačaj nije opcija jer je kasno saznala za trudnoću.

Skaj, koja sada ima 17 godina se priseća: "Bila sam zapanjena. Imala sam intuiciju da bih mogla biti trudna i zato sam predložila test. Tata je lokalni momak mojih godina".

Emocije maloletnice

"Nisam mogla da verujem. Naravno, kasno saznanje da sam trudna je značilo da pobačaj nije bio opcija. Gledajući otkucaje srca svoje bebe na ekranu, srce mi se ispunilo ljubavlju. Znala sam od tog trenutka nadalje da ću uvek biti na drugom mesto, a moj sin na prvom."

Najmlađa britanska baka

Kada je saznala da je Skaj trudna, mama Hejli joj je pružila punu podršku jer je učinjeno šta je učinjeno, ali majka petoro dece priznala je kako nikad nije očekivala da će saznati da će postati baka jer je još mlada.

Pročitajte još: Zbog nje se kralj Petar II POSVAĐAO SA MAJKOM: Grčka princeza je POSLEDNJA KRALJICA SRBIJE, a na tlo naše zemlje nikad nije kročila (FOTO)

U razgovoru za "The sun" rekla je: "Nije imalo smisla vikati na Skaj o kontracepciji i sigurnom seksu. Šta je učinjeno, učinjeno je. Sve što sam mogla da uradim je da ponudim ljubav i podršku. Kao mama se samo nosite s takvim stvarima."

Baka nije spremna za tu ulogu

Najmlađa britanska baka je rekla: "Ponašam se kao da sam u ranim 20-ima pa mi je malo čudno biti baka. Moji prijatelji misle da je smešno što imam unuka. Uvek ga zamijene s mojim sinom."

U međuvremenu, Hejli je otkrila da se njena majka ne oseća spremnom da postane prabaka sa samo 48 godina.

"Mislim da je to čini i najmlađom prabakom u Velikoj Britaniji", rekla je, prenosi DailyMail.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas