· · Komentari: 0

Stjuardesa Ema, OTKRIVA ŠTA SE ZAPRAVO DEŠAVA NA AVIONU: '' Naišla sam na mnogo veza među članovima posade'' (FOTO)

LJubav iznad oblaka...

1672411619_shutterstock_125438351-STJUARDESA-NASLOV.jpg
Photo: Shutterstock

Ema Tejlor, radi za jednu od najvećih niskobudžetnih avio-kompanija, šest meseci. Ona kao i mnoge njene 
kolege, često u svojim objavama na društvenim mrežama prikazuje gde sve leti, i kako njen život u avionu, a i van njega izgleda.

Foto: Instagram printscreen/ emmamtaylorr

Ona je za ''DailyStar'' rekla da pored svega što ovaj posao čini zanimljivim, putnici mogu biti naporni ukoliko ne poštuju pravila. Ova mlada stujuardesa, brine kako će nova pravila o omogućavanju poziva tokom leta u Evropskoj Uniji, doprineti bezbednosti na avionu. Krajem novembra, EU je najavila da će avio-kompanijama biti dozvoljeno da imaju 5G mrežu na letovima.
Ovo znači, da takozvani 'režim leta' na koji se stavljaju uređaji pre poletanja, neće više biti neophodan.

Pročitajte još: "Kako prepoznati Balkance u avionu?" Naša stjuardesa dala odgovor i postala HIT na društvenim mrežama (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen/ emmamtaylorr

Osim promena u pravilima, Ema je tokom svog kratkog radnog staža doživela mnogo iznenađujućih trenutaka, na letovima. Kako tvrdi, bila je svedok mnogobrojnih romansi koje započnu kada avion uzleti, i završe se već po njegovom sletanju! 
- Nisam previše sigurna u vezi sa romansom između posade i putnika, ali definitivno sam naišla na mnogo veza među članovima posade. Postoji mnogo njih koji su zapravo zajedno, pa čak i u braku dok rade zajedno, dok ima i onih kratkotrajnih romansi između pilota i kabinskog osoblja, koje traju samo dok je letelica na nebu -otkrila je Ema.
Kako dalje ističe, to nije nešto što ona želi. Smatra da nikada ne bi mogla da započne vezu sa nekim od putnika, a posebno ne sa nekim od kolega. Međutim, neki turisti su bili uporni u tome da je osvoje, te su je posle letova tražili na društvenim mrežama kako bi je kontaktirali.  

Pročitajte još: Rešene MISTERIJE U AVIONU: Zašto masku prvo moramo staviti SEBI, kao i zašto moramo podići roletne na prozorima?


- Znam da ponekad putnici pronađu naše društvene mreže i pošalju nam poruku! Jednom mi se to dogodilo kada me je momak pronašao na Fejsbuku, i pitao me za sastanak. Imam dečk,a pa je logično da nisam bila zainteresovana, ali to se često dešava - rekla je Ema, piše 'Dejli Star'.
Ranije su postojale spekulacije o vezama stjuardesa i kabinskog osoblja tokom leta, pa čak i nekih vrelih avantura. Osim toga, Lusinda Staford, stjuardesa iz jednog popularnog američkog rijalitija, tvrdi da je situacija prilično uobičajena kada piloti i posada imaju slobodno vreme, u hotelima između letova.

Foto: Instagram printscreen/ emmamtaylorr

Ona je prokomentarisala:

- Čujete priče o kabinskom osoblju koje kucka na vrata pilotima, zbog čega je sledećeg dana veoma nezgodno - jedan je od njenih komentara, koji insinuiraju o vrelim noćima koje kolege sa leta zajedno provode, a već sutradan su osuđeni jedni na druge hiljadama kilometara iznad tla.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.