Oglas
· · Komentari: 0

Tijana je bila OMILJENO LICE domaće televizije: Umrla je u najgorim mukama u 30. godini (FOTO)

Pred njom je bila uspešna karijera

1646239109_Tijana-Milosevic.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Manekenku Tijanu Milošević mnogi pamte po brojnim reklamama koje je snimila, a bila je i zaštitno lice velikog broja časopisa i proizvoda između ostalog i keksa “Plazme”.

Pročitajte još: OVO JOŠ NISTE VIDELI! Pogledajte kako baka UVIJA KUKOVIMA za svog 37 godina mlađeg muža (VIDEO)

Međutim, mlada manekenka doživela je tragičnu sudbinu, a preminula je 2011. u 30. godini života. Naime, Tijan je otišla kod zubara, posle čega je dobila sepsu, a četiri dana posle toga je prestalo da kuca njeno srce.

Preminula od sepse

Ona je umrla od sepse, a kako je tada objasnila Mina Zimonjić, vlasnica jedne modne agencije, Tijana se četiri dana borila za život.

- Tijana je bila veliki profesionalac, omiljena među kolegama, svi su voleli s njom da rade. Proputovala je ceo svet, snimila više od 20 reklama u Srbiji, radila i u Engleskoj, Kini, a bila je i zaštitni znak Instituta za transfuziju krvi u akciji: “Tvojih pet minuta, nečiji ceo život” - rekla je tada Mina.

Bolovala od Lupusa, a nakon popravke zuba dobila je temperaturu

- Ništa je neće vratiti. Zvali smo Hitnu pomoć. Lekarima smo objasnili da nam ćerka boluje od lupusa i da ima visoku temperaturu, a oni su nam rekli da je verovatno reč o virusu i da popije čaj! Došli su nekoliko sati kasnije, kad smo ih ponovo pozvali. Tijana je tad gorela, imala je temperaturu 40 stepeni! Odveli su je u bolnicu u Višegradskoj ulici - ispričala je tada njena majka za "Kurir".

Pacijentkinja je preminula 20. oktobra od komplikacija nastalih zbog sistemskog lupusa. U pitanju je bolest koja se može manifestovati na mnoge načine, između ostalog i kao sepsa, tako da ne znamo tačan uzrok smrti - rekao je tada sagovornik "Kurira" iz KBC.

Pročitajte još: Lepotom je osvojila svet, a njen život bio je mračniji od samog PAKLA: Ovo je najtragičnija sudbina u svetu modelinga IKADA

Za lepom manekenkom ostao je sin koji je imao samo godinu dana, neutešni suprug i roditelji.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas