· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Petogodišnja devojčica čekala je usvajanje, a onda se dogodilo ono što NIKO NIJE OČEKIVAO! (VIDEO)

Petogodišnja Danijel čekala je da ugleda svoju novu porodicu koja je usvojila, a kada je na vratima videla ko stoji, doživela je neverovatno iznenađenje

1600867550_daaa.jpg
Foto: YouTube printscreen / Maranda

Kao beba, devojčica po imenu Danijel, napuštena je od svojih bioloških roditelja i poverena je jednoj hraniteljskoj porodici. Nakon pet godina, jedan bračni par odlučio je da je usvoji.

Pročitajte još: OD ŠOKA NIJE MOGLA DA STOJI: Pronašla je sliku iz detinjstva i shvatila KO je zapravo njen suprug (FOTO)

Kada je došao dan upoznavanja sa novih roditelja, trenutak kada ih je ugledala na vratima pretvorio se u pravu magiju.

Hranitelji su upoznali porodicu da ova malena devojčica obožava princeze, te su odlučili da joj prirede pravo iznenađenje. NJena nova porodica zajedno sa njom sedela je u sudnici, gde su čekali da se i zakonski potvrdi da je ona njihova ćerka, a onda su se na vratima pojavila Snežana iz Diznijevog crtaća "Snežana i sedam patuljaka".

Pročitajte još: Mladić je pronašao novčanik, a u njemu PISMO i ADRESU: Priča dobila NEOČEKIVAN OBRT

Devojčica je bukvalno ostala bez teksta, a onda je za Snežanom ušlo još nekoliko princeza i naravno princ, a malena Danijel je bukvalno blistala. Pogledajte kako je izgeldalo ovo neobično usvajanje:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.