Oglas
· · Komentari: 0
JEDAN U MILION

SPAŠEN ŽIVOT nerođene bebe nakon što je mama DORUČKOVALA DžEM na tostu (FOTO)

Imali su mnogo sreće. Da nije bilo doručka i džema, nikada ne bi otkrili ozbiljan problem.

1638192585_Untitled.png
Foto: Printskrin/Facebook/Robyn Laura Banson-Noond
Oglas

Nivo šećera u krvi Robin Banson-Nond porastao je nakon što je pojela obrok sa visokim sadržajem šećera, što je zabrinulo doktore u bolnici u kojoj je bila.

Beba u opasnosti

Testovi su pokazali da je Robin zdrava - ali su takođe otkrili da je njena beba bila davljena pupčanom vrpcom i da mu je otkucaj srca opao.

Pročitajte još: ŠOKANTAN SLUČAJ PRED SUDOM! Devojka (20) TUŽI maminog doktora tvrdeći da NIJE TREBALO da bude rođena

Robin, 31, koja je bila na odeljenju otkako joj je pukao vodenjak u 32. nedelji, rekla je: „Još uvek imam noćne more kako on umire. Da nije bilo mog visokog šećera u krvi, ne bih bila pod nadzorom i ne bi primetili pad njegovog otkucaja srca. Onda ne bismo videli da ima vrpcu oko vrata."

Doktori su razmišljali da pošalju Robin kući, ali nakon što joj je šećer u krvi skočio, odlučili su da je zadrže dok ne padne. Kada se to nije desilo, poslali su je na preglede i lekari su otkrili da je otkucaj srca njene bebe opao. Aleksandar je kasnije rođen hitnim carskim rezom i morao je da bude reanimiran.

Robin iz Piterboroa je rekla: „Smešno je osvrnuti se i pomisliti da je džem na tostu katalizator za rano rođenje mog sina — i to bezbedno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas