
Mali trik koji sprečava da se džem pokvari: Jedan sastojak sprečava stvaranje buđi
Vreme je da razmišljamo o zimnici
Vreme je da razmišljamo o zimnici
Savršen spoj ukusnog i zdravog
Sezona pravljenja voćnih džemova uveliko je počela
Džem od mešanog voća može da bude sjajna poslastica
Ovo je recept za džem od bundeve, koji sigurno do sada niste probali.
Imali su mnogo sreće. Da nije bilo doručka i džema, nikada ne bi otkrili ozbiljan problem.
Otvorite teglu tako priželjkivanog, mirisnog, domaćeg džema od malina pravljenog sopstvenom rukom, a zatim ugledajte sivo-smeđe, čupave mrlje buđi. Šta nam je činiti?
Pored klasičnog džema od šljiva, dunja i kajsija, došlo je vreme da probamo i nešto novo.
Današnji specijalitet koji dolazi pravo iz Bakine kuhinje, odličan za palačinke i za namazati na krišku hleba uz čašu mleka..
Kada bake naprave zimnicu i zatvore tegle - to više niko ne može da otvori ako ne pokaže zube!