· · Коментари: 0
уређење

Ако имате или желите АКВАРИЈУМ ова су правила ФЕНГ ШУИЈА

Рибе и водени елемент представљају срећу, просперитет и обиље према Фенг Шуију.

1616850614_Depositphotos_48886443_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Када на једном месту имате и симбол рибе и симбол воде, знатно појачавате њихову обострану моћ. Један од начина да у свој дом унесете симбол рибе и воденог елемента свакако је поставка акваријума са рибицама. Друга метода је креирање малог језерцета у дворишту са рибицама у њему. Међутим овој сврси такође могу да послуже и слике риба у мору као уметност на зиду.

Прочитајте још: Тесла је пре више од 120 година своје технологије засновао на најфундаменталнијем феномену ове реалности - ПОТЕНЦИЈАЛУ (ВИДЕО)

Акваријум са рибицама негује глатку енергију вашег дома, а глаткоћа је повезана са лакоћом, што би значило да ови симболи обезбеђују лак проток позитивне енергије кроз ваш дом. Рибице у акваријуму је пожељно држати у подручју богатства, како би се активирао већи просперитет. Такође симболи риба се могу стратешки поставити у близини улазних врата како би призвали више богатства из спољњег света у ваш дом.

Ако је у акваријуму присутан елемент водопада, потребно је да он буде окренут ка центру дома а не ка вратима, како богатство не би отицало преко вашег прага.

Традиционално, златне зибице су оне које се користе у Фенг Шуи акваријумима. Као прво оне су повезане са богатством и просперитетом због своје златне боје. Као друго оне спадају у ред шарана, а ова риба представља срећу у азијској култури. Легенда каже да је у древној Кини постојао магични шаран који је био толико снажан да је могао да плива узводно и бори се против струја Жуте реке и водопада званог Змајева врата. Када је прескочио ова врата, претворио се у магичног змаја. С тога су шарани подсетници да и ми можемо да превазиђемо препреке и остваримо успех.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Ако се одлучите да путем акваријума призовете добру срећу у вашем дому, од највеће је важности осигурати да вода у акваријуму увек буде чиста, јер где је вода чиста ту су здраве и рибице. Важно је такође пронаћи акваријум праве величине и адекватан број риба. Имајте на уму да прљав и запуштен акваријум призива болест и немаштину. Што се броја рибица тиче, број 9 се сматра најсрећнијим и најпотпунијим. Када је реч о врсти рбица, златне рибице су најбољи избор, а у сваком је случају пожељно држати се једне врсте.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.