Oglas
· · Komentari: 0
NEMOGUĆA MISIJA

Ako možete da pronađete SVE tigrove na slici, vi ste u prvih 1% – koliko ih možete uočiti?

Proverite koliko dobro vidite detalje

1654672291_20220607_152615.jpg
Foto: Printskrin/TikTok/@hecticnick
Oglas

Ako možete pronaći sve tigrove u ovoj optičkoj iluziji, to znači da pripadate jednom procentu od svih koji su pokušali da je reše, tvrdi momak koji je podelio zanimljivu iluziju na Tiktoku i napravio haos na mrežama, budući da većina nije uspela da je reši do kraja.

Pročitajte još: TEST LIČNOSTI: U optičkoj iluziji se krije 5 različitih slika, onu koju prvu ugledate otkriva vašu NAJVEĆU SLABOST

Prelepa slika prirode krije veliki broj tigrova - koliko ih možete uočiti?

Foto: Printskrin/TikTok/@hecticnick

Šaljiva optička iluzija prikazuje dva tigra sa svojim mladuncima okruženim drvećem.

Ali na slici je skriveno više tigrova - tačnije oko šesnaest.

Korisnik TikTok-a Hektik Nik rekao je u videu: „Možete li pronaći sve tigrove na ovoj slici? Skoro je nemoguće pronaći sve, pa mi javite koliko možete da vidite."

Slika je ostavila gledaoce u nedoumici jer su se mnogi borili da ih sve pronađu.

Pročitajte još: JAKI, OSETLJIVI ILI PAMETNI? Koju životinju prvo ugledate otkriva kako vas drugi vide

Jedan je rekao: "Našao sam 12."

Drugi je dodao: "Što više gledam... više se pojavljuju."

Neko je čak pokušao da pomogne ostalima svojim saznanjem: "Hej, levo pored drveta je druga životinja."

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas