Oglas
· · Komentari: 0

TEST LIČNOSTI: Otkrijte koji je vaš najveći STRAH u ljubavi i šta vas sprečava da pronađete srodnu dušu

Pažljivo pogledajte sliku ovog testa ličnosti i odgovorite šta ste prvo primetili na njoj

1701866512_Foto-Printcsreen-X-pensador.jpg
Foto: Printcsreen/ X - pensador
Oglas

Vreme koje provodimo zaljubljujući se i uživajući u vezi pozitivno utiče na naše blagostanje. Međutim, postoje veze koje izazivaju loše vibracije, negativno utiču na samopouzdanje i toksične su za nas. Nakon raznih iskustava, mogu se pojaviti strahovi u ljubavi, a ti isti strahovi mogu predstavljati blokadu za novu i srećnu romantičnu vezu.

Ako želite da saznate šta je zapravo vaš najveći strah u ljubavi, pažljivo pogledajte sliku ovog testa ličnosti i odgovorite šta ste prvo primetili na njoj.

 

Ako ste prvi primetili…

1. Osobu koja nosi ogrtač

Svesni ste da ako želite da imate trajnu vezu, morate dozvoliti toj osobi da vas vidi onakvim kakvi zaista jeste. Međutim, ovo vam predstavlja veliki problem jer ste nepoverljivi i prethodna iskustva su vas naučila da morate da pazite kome se otvarate. Vaši strahovi ne moraju da vas sprečavaju da pronađete ljubav koja će trajati večno – važno je da ne dozvolite da vas preveliki oprez košta lepih romantičnih trenutaka. U redu je ne otvoriti se nekome potpuno odmah, već tek kada shvatite da ta osoba to zaslužuje.

2. Lice

Navikli ste da radite stvari koje volite kada i koliko god želite i plašite se da potrebe vašeg partnera ne budu ispred vaših. Međutim, ako vam je važno da ste u jakoj vezi sa nekim, moraćete da poradite na svojim emocijama. Naravno, briga o sebi je važna, ali to i dalje možete učiniti, uzimajući u obzir i potrebe osobe koju volite.

3. Drvo

Uzrok vaše anksioznosti u vezi je da li ćete i dalje imati dovoljno vremena za sebe. Ne treba da se opterećujete mislima da ćete u vezi izgubiti deo sebe, jer prava ljubavna veza može samo da vas dopuni. Jasna komunikacija i određivanje prioriteta važni su za dugu i srećnu vezu, kao i postizanje kompromisa, piše Your Tango.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas