Oglas
· · Komentari: 0

Šta ste prvo ugledali na fotografiji, lice žene ili jato ptica? Optička iluzija koja može otkriti uzrok vaših problema u ljubavi (FOTO)

Ova optička iluzija otkriće vam šta je uzrok vaših problema u ljubavi

1705324134_81825-750x430.jpeg
Foto: Printscreen/ mirror.co.uk
Oglas

LJudski mozak je neverovatan! Svi imamo iste emocije, ali u zavisnosti od mnogih faktora, uključujući vaspitanje i životno iskustvo, različito ih ispoljavamo.

Ova optička iluzija može da vam otkrije da li imate ozbiljnih problema u vezi, a sve se zasniva na onome što prvo vidite na slici.

Pogledajte sliku i recite nam šta vidite. Ukoliko niste odmah uočili ili ne znate kako da objasnite „pojam“ koji vam je privukao pažnju, da vam olakšamo – ova optička iluzija sadrži dve slike – lice žene i jato ptica, a jedna od njih može da znači da vam je teško da uđete u vezu.

Recite nam, šta ste prvo videli na slici?

Foto: Printscreen/mirror.co.uk

Dakle, ova optička iluzija zapravo ima dve slike u sebi – jato ptica i lice žene. U zavisnosti od toga kako vaš mozak funkcioniše, prvo što ćete uočiti jeste jedna od njih dve.

A evo šta znači ako ste prvo uočili

Lice žene

Ako vidite siluetu žene na slici, vi ste veoma osetljiva osoba i brzo „pokupite“ emocije drugih. Ova osetljivost vam omogućava da lako uspostavite bliskost sa drugima, ali takođe može biti štetna jer ste skloni da upijate negativnu energiju onih oko sebe. Zato veze mogu da vam nanesu bol, čak i kada za to nema razloga, kada negativne emocije nisu uperene protiv vas.

Jato ptica

Ako ste prvi videli jato ptica, onda žudite za jakim, strastvenim emocijama i ne podnosite duge, stabilne i ne baš uzbudljive veze. Među stvarima koje vas uzbuđuju i za kojima žudite, obaveze se sasvim sigurno ne nalaze. Predvidljivost vas zamara. Takođe ste veoma analitični, što vam stvara dodatni stres u životu. Problem koji vi imate jeste kako da ostanete u vezi sa osobom koju volite kada osećanja postanu stabilnija, ali manje uzbudljiva, piše Sensa.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas