Oglas
· · Komentari: 0
ADRENALINSKA ZABAVA

NAJDUŽI TOBOGAN na svetu: Ko bi se usudio da sedne u njega? (VIDEO)

LJubitelji adrenalina će se oduševiti ovim toboganom.

1621518908_Depositphotos_100824570_xl-2015.jpg
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ Gezen Adam
Oglas

Tobogan se prostire na neverovatnih 1.111 metara i prolazi kroz šiblje i drveće u Penangovom tematskom parku ESCAPE. Vlasnici tematskog parka srušili su prethodni rekord u najdužem vodenom toboganu na svetu koji je držao tematski park Action u Vernonu u državi NJu Džerzi.

Tobogan nudi četvorominutnu vožnju niz padinu od 70 metara.

- Nije nam bila namera da oborimo svetski rekord - rekao je Sim Čo Keng, izvršni direktor ESCAPE operatera Sim Leisure Group, u izjavi.

Pročitajte još: NEVEROVATNO! Da li znate da OVE novine nakon čitanja možete da POSADITE i nići će PRELEPE BILJKE (FOTO/VIDEO)

- Uvek me je zbunjivalo kako su vožnje napravljene da budu kratke i brze. Želeo sam da napravim vožnje koje traju dobrih nekoliko minuta.

Tobogan nudi četvorominutnu vožnju koja se vijuga niz padinu od 70 metara, prolazeći kroz krajolik džungle. Ni penjanje na vrh tobogana neće biti problem. Posetioci toboganu pristupaju žičarom.

Snimak neverovatne vožnje pogledajte na snimku ispod.

Pročitajte još: Ova tri NEVEROVATNA jezera sve ostavljaju u čudu! (FOTO)

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas