· · Komentari: 0
neverovatno

Ima NAJDUŽU KOSU na svetu: Otkriva koliko dugo se nije ošišala i zbog čega (VIDEO)

Ova indijska tinejdžerka je prvi put oborila rekord za najdužu kosu kod tinejdžera 2018. godine i od tada ga je dva puta popravljala.

1605081593_Untitled.jpg
Foto: Printscreen/You Tube/ Guinness World Recrods

Osamnaestogodišnja Nilanši Patel svetska je rekorderka u dužini kose za tinejdžere - njena kosa duga je čak dva metra.

Kosa Nilanši Patel nedavno je ponovo izmerena, nekoliko dana pre njenog 18. rođendana i bila je dužine dva metra. NJena kosa je 2018. bila duga 1.71 metar.

Pročitajte još: Kako kritikovati, a ne izgubiti PRIJATELJA? Jednostavno, koristite SENDVIČ tehniku

Tinejdžerka je rekla da je kosu puštala otkad se loše ošišala u šestoj godini.

- Zaista sam se tada loše ošišala. Dakle, tada sam odlučila da se neću više šišati. Odlučila sam to kada sam imala 6 godina i od tada sa nisam šišala - rekla je.

Pročitajte još: Pravila BONTONA koja svako treba da zna, a za jedno smo mislili POGREŠNO

Patelova je rekla da nije odlučila da li će i dalje odgajati kosu kako bi držala rekordnu dužinu u kategoriji odraslih.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.