· · Komentari: 0
ŽIVEĆE OVAJ NAROD!

Imamo POBEDNIKA GODINE! "Paradajz turisti" iz Niša na aerodromu otvorili kofer i ZANEMELI OD PRIZORA! (FOTO)

Sezona odmora je počela, a možda vam ova putnica iz Niša da ideju, bez čeka nikako da ne idete na letovanje.

1626417049_nis.JPG
Foto: PrintscreenTviter

Mnogo je toga na spisk što nedostaje našim ljudima kada odu u tuđinu, naravno, pored njihovih najbližih.

Nekima fale mesta gde su izlazili, nekima komšiluk, a nekima hrana.

Priče o švercovanju domaćih specijaliteta preko grane nisu retke, ali se obično odvijaju u gepecima autobusa i automobila. A na aerodromu to izgleda ovako:

- U Nemačkoj ima svega osim paprika i kora za pitu - poručuje jedan od saputnika koji je prisustvovao sceni gde putnica proverava svoj prtljag. A u njemu samo najnužnije - gomila paprika i kora.

- Možda su punjene paprike pa joj se isplati - duhovito primećuje jedan Tviteraš, dok ima i oštrijih koji kažu da joj "zbog ovoga treba oduzeti pasoš".

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.