· · Komentari: 0
ŽIVOTNA FILOZOFIJA

Osećate se bezvoljno i manjka vam energije? Uradite ovih 5 FENG ŠUJI poteza i osmeh će vam se vratiti na lice

Da li ste znali da se energija u vašem životnom prostoru direktno oslikava i na vaša osećanja?

1645745109_portrait-g4c7307b12_640.jpg
Foto: Pixabay

Najbolji način za uvođenje novih promena u svoj život i nove, pozitivne energije je da se osigurate da je i energija u vašem domu sveža. LJudsko ponašanje je pod uticajem energije. Mestima na kojima provodimo najviše vremena, odnosno u našem  domu i na poslu, treba dati dodatnu pažnju i prilagoditi ih pozitivnim vibracijama.

Pročitajte još: Napravite domaću PRIHRANU ZA CVEĆE koja će preporoditi vaše kućne biljke

Sledite ove jednostavne savete 

1. Čišćenje vašeg doma zapravo poboljšava feng šuji energiju u vašem domu. Ona pomaže da podignete vibraciju, a time i lakše postignuće ciljeva.

2. Kako bi osigurali dobru energiju spolja, pobrinite se da imate uređen spoljni deo kuće, uređenu ogradu oko svoje imovine. To će osigurati da energija ostaje na vašem posedu i pomoći će vam u postizanju vaših ciljeva sa novcem, vezama i zdravljem.

Pročitajte još: 15 najčešćih zabluda o ZDRAVLJU: Mnoge će iznenaditi saznanje da neki postupci nemaju nikakvog učinka!

3. Ako želite oživeti svoj ljubavni život, pobrinite se da sve porodične fotografije i duhovna božanstva budu u sobi. Spavaća soba bi trebala biti mesto za odmor, intimnost i to je to.

4. Držite područje ulaznih vrata čisto, oslobođeno od svih stvari i ostavite razmak od oko jedan metar spolja i unutra slobodan, kako bi se osiguralo da energija može teći i da od nje imaju koristi svi stanari.

Pročitajte još: Da li se JOGA smatra vežbanjem? Ako želite da sagorite kalorije postoji posebna vrsta

5. Donirajte nekorišćene stvari u dobrotvorne svrhe. Vaš dom bi trebao biti odraz onoga o ste i šta želite, a ne neuredno mesto zatrpano raznim predmetima. Ne samo da ćete poboljšati energiju u svom domu, vi ćete učiniti i dobro delo.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.