Oglas
· · Komentari: 0

IMATE LI FIGURICU SLONA U KUĆI? Evo gde treba da je postavite da biste privukli sreću i novac

Prema Feng-Shui stručnjacima, držanje figurica slonova u vašem domu privlači pozitivne stvari u vaš život

1706967911_shutterstock_1325398802.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Pojedini predmeti su veoma dobri za našu psihu i privlače samo pozitivnu energiju, dok drugi rade suprotno. U mnogim kulturama, slon simbolizuje snagu, moć, mudrost, energiju i razum. Veruje se da slon donosi sreću, pa je preporučljivo pored ulaznih vrata imati figuricu slona kako bi sreća ušla u vašu kuću. Takođe postoji verovanje da figurica slona može pomoći da unesete nove stvari u vašu kuću, a to će se dogoditi ako figuricu slona postavite pored kreveta u spavaćoj sobi.

Prema Feng-Shui stručnjacima, držanje figurica slonova u vašem domu privlači pozitivne stvari u vaš život. Slon sa podignutom surlom predstavlja uspeh. Držanje figurica u spavaćoj sobi privlači ljubav. A blizu ulaznih vrata, privlači sreću za sve ukućane. Takođe, postoje verovanja da privlače novac.

U našem narodu od davnina postoji verovanje da kada nam bubamara sleti na dlan, toga dana ćemo imati sreće. Međutim, postoje i drugi znaci iz prirode koji nam zaista mogu ukazati na to. Postoje zanimljiva stara verovanja koja se ozbiljno stvaraju i slepo veruju u svim delovima sveta. To su neke svakodnevne pojave koje, ako primetite, mogu nagovestiti sreću koja vas uskoro očekuje.

Cvrčak

Ako se slučajno u vašoj blizini pojavi cvrčak, obratite pažnju jer vas u bliskoj budućnosti očekuje veoma prijatan i srećan događaj.

Bubamara

Bubamara ​​simbolizuje sreću i prosperitet širom sveta. Ovo nije bez razloga. Postoji verovanje da ako sićušna bubamara sleti na bolesnu osobu, to je znak da će uskoro ozdraviti.

Vilin konjic

Uvek najavljuje neku promenu u vašem životu, i simbol je mudrosti, hrabrosti, čistote, harmonije i snage. Takođe, ovaj insekt u mnogim kulturama predstavlja ponovno rođenje, ponekad regeneraciju i besmrtnost. Ako slučajno vidite vretenca negde u prirodi, obratite pažnju, jer vam donosi sreću.

Žir

Smatra se da žir odbija udare groma jer je plod hrasta, a hrast je drvo sveto Toru, mitskom bogu munja i groma.

Svinja

Nećete verovati, ali ova životinja u nekim kulturama simbolizuje sreću, pa čak i bogatstvo, prijateljstvo, strpljenje i poštenje.

Kornjača

Prema verovanju, u starokineskoj mitologiji, kornjača je sveta životinja, odnosno jedna od četiri svete životinje (uz zmaja, jednoroga i feniksa). Simbolizuje sreću, dugovečnost, mudrost i izdržljivost. Drevni Kinezi su čvrsto verovali da kornjača u sebi čuva velike tajne neba i zemlje.

Žaba 

Ima specifičnu moć da unese plodnost, mir i bogatstvo u kuću.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas