· · Komentari: 0
HUMANO

Ovaj video je za dva dana pogledalo više od 24 miliona ljudi, a razlog će vas oduševiti (VIDEO)

Jutjuberi umeju da budu humani, a ovaj mladić oduševio je čitavu planetu

1608741432_video.jpg
Foto: YouTube printscreen /MrBeast

Džimi Donalds, poznatiji kao Mister Beast, otvorio je restoran i plaćao ljudima da jedu u njemu.

Pročitajte još:  Porodica je mislila da je mrtav, tri godine je živeo kao beskućnik, a njegova nova fotografija je ostavila sve bez teksta (VIDEO/FOTO)

Ovaj Jutjuber pored toga što lepo zarađuje od svojih snimaka, slavu koristi kako bi pomogao i drugima, plaća im račune, hrani ih, kupuje stvari, itd. Nedavno je odlučio da otvori svoj novi restoram u čijem sklopu se nalazi i prodajno mesto u kome ljudima deli hamburgere, novac, a jednoj ženi je odlučio čak i da pokloni automobil.

Na dan otvaranja, uz hamburgere je podelio i na stotine hiljada dolara, brojne mobilne telefone, automobil, kao i besplatno gorivo mnogim ljudima. Ovaj video je za svega dva dana pogledalo preko 24 miliona ljudi, a mnogi su bili oduševljeni njegovim potezom.

Nedavno je jednom azilu pomogao da udomi sve pse, a pre izvesnog vremena je davao karticu prolaznicima i govorio im da mogu da potroše koliko god žele novca.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.