Oglas
· · Komentari: 0

Šta vam vaše usne mogu reći o ljubavnom životu? Verovali ili ne, vaša sudbina se može videti na usnama (FOTO)

Pogledajte da li ćete imati sreće u ljubavi

1657110875_woman-1281830_960_720.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Na našem telu ima mnogo znakova koji ukazuju na sve ono što će nam se dešavati u životu. Vaše usne vam mogu dosta reći o tome kakav će vaš ljubavni žitov biti. One su direktno povezane sa Venerom, tako da vam one mogu reći isto što i vladajući znak planete Venere.

Dobri astrolozi osim natalne karte, znaju da čitaju vašu sudbinu i na osnovu fizičkog izgleda koji je sastvani deo natalne. 

Pročitajte još: Predstavlja simbol života, ljubavi i raskoši: Ovaj cvet bi trebalo da ima svaki dom

Tanke usne mogu sugerisati na preteranu ljubomoru i posesivnost, kao i na česte probleme u ljubavnim odnosima. Osobe sa punim usnama su strastvene i imaju ispunjen ljubavni život, ali to ne znači da on nije pun uspona i padova.

Što se tiče dužine usana ona ukazuje na kvalitet ljubavnih odnosa. Što su vaše usne duže, to će veze u kojima budete bili biti stabilnije. 

Boja usana je još jedan bitan faktor. Ružičasnocrvena boja ukazuje na to da ste zaljubljive prirode i da ćete imati sreću u ljubavi. Žarko crvene usne ukazuju na visok pritisak, bele na anemiju, tamne na oboljenje bubrega, tamnocrvene ukazuju na problem sa jetrom, žučnom kesom, bledoružičaste sa kožom, astmom, hormonima. Tamnoljubičasta je najgora i ukazuje na skoru smrt. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas