Oglas
· · Komentari: 0

Šta vidite kada pogledate ovu fotografiju? Govori mnogo o tome KAKO REAGUJETE na stvari

Ne razmišljajte previše i odgovorite šta ste prvo uočili na fotografiji

1647771663________________________________________________________________________________649888778989.jpg
Foto: Dejlistar
Oglas

Tokom školskih dana, verovatno ste se našli u jednoj od dve kategorije: ili ste bili „naučnik“ i smatrali ste da su predmeti poput hemije i matematike laki, ili ste bili kreativni tip koji je mnogo više voleo srpski, istoriju i likovno. Jel tako?

Pa, ova optička iluzija će osporiti sve što smo mislili da znamo o tome kako razmišljamo.

Kompanija Funding Circle sarađivala je sa psihologom dr Rebekom Spelman kako bi došla do ove kompjuterski generisane slike koja otkriva MNOGO o osobi koja je gleda.

Pročitajte još: 6 PROBLEMA sa kojima se suočavaju samo NATPROSEČNO INTELIGENTNI ljudi

Prema dr Spelmanu, pouzdani ste radnik ako prvo vidite pticu na ovoj slici.

Označavajući ove ljude "poslovnim kreativcima", stručnjak tvrdi da su posebno talentovani da se "prilagode i reaguju" na izazove.

Alternativno, oni koji odmah uoče risa su oni koji zovu "Mislioci velikih slika".

Stručnjaci su ovo definisali kao nekoga ko nije toliko fokusiran na detalje.

Međutim, oni su sposobniji za rešavanje većih problema i često se oslanjaju na instinkt, koji ih retko kad prevari.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas