· · Komentari: 0
STIL POZNATIH

Smeli autfit u OSMOJ DECENIJI: Verica Rakočević u džombastim čizmama i kratkom kaputu izgleda kao TINEJDžERKA (FOTO)

Poznata modna kreatorka izabrala je zanimljivu odevnu kombinaciju za šetnju gradom.

1643096386_4c08b0e8f26c1d0da6bfe47847144108340d1b7b.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/Sputnjik Srbija

Modna kreatorka Verica Rakočević važi za jednu od najbolje odevenih dama javne scene, koja i u 74. godini izgleda odlično.

Ona je za šetnju po gradu izabrala kaput iz svoje kolekcije u bebi plavoj boji, a na nogama je imala džombaste bele čizme koje tinejdžerke obožavaju.

Pročitajte još: Barem jednom nedeljno na njenom jelovniku je OVA namirnica: Verica Rakočević otkrila tajnu MLADOLIKOSTI

Ovakav smeli autfit istakao je njenu vitku liniju i zategnute noge, na kojim abi joj pozavidele i mnoge mlađe dame.

"Predivno izgledate, svaka Vam čast", "Kao milion dolara", "Večna devojčica", I tinejdžerke vam zavide", "Vi zaista pomerate granice u svakom smislu", "Ovo je da ne poveruješ", samo su neki od komentara ispod fotografija koje je objavila na Instagramu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.