Oglas
· · Komentari: 0
ČUDNA JEZERA

Ova tri NEVEROVATNA jezera sve ostavljaju u čudu! (FOTO)

Ova tri jezera će vas oduševiti i odmah ćete poželeti da ih posetite. Priroda stvara čuda!

1621158795_45.png
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ Amejzing tinh on aur planet
Oglas

1) Psihodelično jezerce

Kupasti izvor u Jeloustonskom parku u SAD najveći je izvor tople vode u ovoj državi. Jezerce je nastanjeno modrozelenim algama, koje proizvode organske pigmente koje im pomažu da prežive visoke temperature i zaštite se od Sunca. Temperatura u središtu ovog jezerceta je oko 84 stepeni, ali opada prema ivicama. Ova promena u temperaturi dovodi do promene pigmenta algi i kao posledicu imamo najlepši prizor pred sobom. Jezerce u duginim bojama!

Pročitajte još: Valentina je RODILA 69-oro DECE, bila je trudna čak 18 godina! Ali to nije sprečilo njenog supruga da uradi GROZNU STVAR (FOTO)

2) Jezero u jezeru

Na ostrvu Luzon koje se nalazi u sastavu Filipinskih ostrva, u velikom vulkanstkom krateru, nalazi se jezero Tal. U središtu ovog jezera postoji ostrvce, koje je zapravo još jedan vulkanski krater, a u njemu je, takođe, još jedno jezero. Nasred tog jezera postoji još jedno ostrvce. Da vam se zavrti u glavi, zar ne?

Pročitajte još: Nada za UNAKAŽENA LICA vojnika - Maske Ane Kolman Lad! (FOTO/VIDEO)

3) Jezero koje je proključalo

Jezero se nalazi u Dominikani, u Karipskom moru, dostiže temperaturu od 100 stepeni na sredini, a oko 94 na obodu. To znači da se ovo jezero nalazi u stanju konstantnog ključanja. Zbog toga se iznad njega uvek nalazi oblak vodene pare.

Pročitajte još: IGRA SUDBINE! Radnici picerije uspeli da spasu život svojoj mušteriji (FOTO/VIDEO)

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas