Oglas
· · Komentari: 0

ZBOG ŠLJIVOVICE OSVOJIO 150.000 EVRA: Takmičar britanskog "Milionera" iskoristio pomoć prijatelja, pozvao mamu, a ona kao iz topa dala odgovor (VIDEO)

"Volim te, mama", rekao je takmičar, a voditelj se nadovezao da bi i on voleo njegovu mamu jer pije šljivovicu

1701850468_Untitled.jpg
Foto: Printskrin
Oglas

Pitanje za 125.000 funti u britanskom izdanju kviza "Želite li da postanete milioner" doprlo je i do srpskih korisnika društvenih mreža jer se odnosilo ni manje ni više nego na našu šljivovicu.

Pitanje na koje bi svaki čovek s ovih prostora odgovor dao kao iz topa, britanskog takmičara je namučilo, te je morao da, u skladu s propozicijama kviza, zove mamu u pomoć.

 - Koje voće je glavni sastojak rakije šljivovice - glasilo je pitanje, a među ponuđenim odgovorima našli su se višnja, kajsija, narandža i šljiva.

S obzirom na to da je imao mogućnost korišćenja pomoći, a da odgovor na pitanje nije znao, takmičar je odmah pozvao svoju majku, koja je bez razmišljanja dala odgovor šljiva. Kad ju je sin upitao da li je sigurna, žena je potvrdila, te mu je pomogla da osvoji neverovatnih 125.000 funti (što je negde oko 150.000 evra).

 - Volim te, mama - rekao je takmičar, a voditelj se nadovezao da bi i on voleo njegovu mamu jer pije šljivovicu.

Ovaj trenutak iz kviza postao je viralan na društvenoj mreži X, a Srbi su naročito bili oduševljeni izborom pitanja.

 - Jedna je majka! Kao iz topa odgovorila. Po brzini odgovora se vidi odakle su koreni - bili su samo neki od duhovitih komentara.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas