Oglas
· · Komentari: 0
bizarno

HOROR! Pucano na MAJKU I SINA jer nisu držali DISTANCU! (FOTO)

Daglas Marks (29) uhapšen je nakon što je u nedelju u jednom hotelu u Majamiju počeo da puca u majku i dete jer se "nisu pridržavali mera socijalnog distanciranja".

1596442871_Depositphotos_205232498_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Žena je sedela sa svojim sinom u predvorju hotela na jednoj sofi, kada im je Daglas prišao i upozorio ih da ne drže propisanu distancu.

Pročitajte još: Na ovom pitanju svi PADAJU! Najteže je va vozačkom ispitu i skoro NIKO ne odgovori TAČNO (FOTO)

Veronika mu se ljubazno nasmejala, a potom je nastavila da sedi kraj svog sina kao da se ništa nije dogodilo. To je, izgleda, iznerviralo mladića koji je odjednom počeo da priča nekom: "Pusti me da se ja pobrinem za njih, imam dvoje ovde koji ne slede uputstva".

Nakon toga je izvukao pištolj i počeo da puca u njihovom pravcu.

Pročitajte još: "Oni redovno dolaze": Iznad Korija ugledali SVETLOST - pre 2.000 godina na ISTOM MESTU car Konstantin VIDEO KRST

Kako navode američki mediji Marks je ispalio četiri hica, i samo pukom srećom niko nije povređen. On je nakon hapšenja priznao da je pucao, ali je rekao da je to učinio jer ga "neko prati".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas