Oglas
· · Komentari: 0
vežbanje

Ne volite da vežbate? Motivišite se u tri koraka

Trening prija i umu i telu

1655726661_woman-4618189_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Bez obzira na ciljeve koje imate nekada je teško da održavate rutine vežbanja. Trening je od velike važnosti za celokupno zdravlje organizma, pa bi trebalo da ustalimo vreme za vežbanje na nedeljnom nivou, koliko god nam to bilo teško.

Zbog toga bismo mogli da napravimo mala motivaciona rešenja.

Postavite određeni cilj

Imati na umu određeni cilj može da vam pomogne da ostanete dosledni. Na primer, ako postavite cilj da izađete i trčite tri puta nedeljno, prirodno ćete da posevtite neko vreme planiranju kako i kada ćete to da ostvarite. Sve je u pripremi unapred, tako da sve što treba da uradite u ovom trenutku je da ustanete i krenete.

Pročitajte još: Top tri začina koja su idealna za mršavljenje: Već ih imate u kuhinji, a niste svesni koliko vam mogu pomoći

Oslonite se na prijatelje

Kada znate da vas neko čeka da krenete u teretanu ili da trčite, veća je verovatnoća da ćete ići. Jedna studija iz 2015. je čak otkrila da pronalaženje pratioca za vežbanje povećava količinu vežbanja. Ne morate čak ni sa kim da razgovarate, samo druženje sa drugim ljudima može da vas motiviše da se trenirate.

Krećite se svaki dan

Važno je da pustite telo da se odmori. Ukoliko ne možete da stignete da odete na trening izdvojite vreme za kratku šetnju kako biste ostali u pokretu.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas