Oglas
· · Komentari: 0

Trener Margo Robi otkrio kako su izgledali njeni treninzi: Za liniju BARBIKE trenirala je 4 puta nedeljno

Za besprekoran izgled glumice o kojoj bruji svet, bili su zaduženi posebni treninzi i ishrana

1690446065_profimedia-0788901495.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Prelepa Margo Robi je već mesecima u centru pažnje zbog uloge u filmu Barbi. Niko ne dovodi u pitanje odluku da ona tumači omiljenu lutku na svetu, a o tome svedoče i brojne fotografije na kojima je glumica u najprepoznatljivijim odevnim barbi kombinacijama. Margo je bila idealan izbor iz mnogo razloga, a svi se pitaju kako je uspela da održi savršeno vitku liniju, koja je i te kako potrebna za potrebe ovog filma.Još od 2015. godine, kad se pripremala Margo Robi za ulogu u filmu The Legend of Tarzan, Margo je počela da sarađuje sa trenerom Dejvidom Hidžinsom.

A sa njim je ponovo sarađivala nedavno, upravo zbog Barbi filma, ali ovoga puta nije tražila da trenira samo nju već i sve ostale Barbike i Kenove.

- To je bilo baš zabavno iskustvo, a uključili su se čak i redateljka Greta Gervig i drugi producenti, otkrio je Dejvid za PopSugar.

Iako svoje iskustvo opisuju kao tim bilding, vežbe koje su izvodili nisu bile mačji kašalj. Naime, Hidžins je spojio pilates sa tradicionalnim treningom snage i kondicije.

- Kenovi su više radili na jačanju, a Barbike su se fokusirale na pilates, istakao je trener.

Barbike su četiri dana u nedelji trenirale pilates, a dva dana snagu i kondiciju, dok su Kenovi imali obrnuti pristup- četiri dana su imali treninge snage, a dva dana pilates.

Glumačka ekipa je trenirala ukupno 30 nedelja.

A Dejvid je podelio i primer jednog kružnog Barbi treninga koji možete da isprobate:

- potisak s bučicama (15 ponavljanja)

- vežba povlačenja (15 ponavljanja)

- vežba za ramena (15 ponavljanja)

- vežba za biceps (15 ponavljanja)

- čučanj ili iskorak (15 ponavljanja)

- vežba za triceps (15 ponavljanja)

- plank (2 minuta)

Ponovite ove vežbe 4 do 5 puta, savetuje trener prelepe glumice.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas