Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тренер Марго Роби открио како су изгледали њени тренинзи: За линију БАРБИКЕ тренирала је 4 пута недељно

За беспрекоран изглед глумице о којој бруји свет, били су задужени посебни тренинзи и исхрана

1690446065_profimedia-0788901495.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Прелепа Марго Роби је већ месецима у центру пажње због улоге у филму Барби. Нико не доводи у питање одлуку да она тумачи омиљену лутку на свету, а о томе сведоче и бројне фотографије на којима је глумица у најпрепознатљивијим одевним барби комбинацијама. Марго је била идеалан избор из много разлога, а сви се питају како је успела да одржи савршено витку линију, која је и те како потребна за потребе овог филма.Још од 2015. године, кад се припремала Марго Роби за улогу у филму Тхе Легенд оф Тарзан, Марго је почела да сарађује са тренером Дејвидом Хиџинсом.

А са њим је поново сарађивала недавно, управо због Барби филма, али овога пута није тражила да тренира само њу већ и све остале Барбике и Кенове.

- То је било баш забавно искуство, а укључили су се чак и редатељка Грета Гервиг и други продуценти, открио је Дејвид за ПопСугар.

Иако своје искуство описују као тим билдинг, вежбе које су изводили нису биле мачји кашаљ. Наиме, Хиџинс је спојио пилатес са традиционалним тренингом снаге и кондиције.

- Кенови су више радили на јачању, а Барбике су се фокусирале на пилатес, истакао је тренер.

Барбике су четири дана у недељи тренирале пилатес, а два дана снагу и кондицију, док су Кенови имали обрнути приступ- четири дана су имали тренинге снаге, а два дана пилатес.

Глумачка екипа је тренирала укупно 30 недеља.

А Дејвид је поделио и пример једног кружног Барби тренинга који можете да испробате:

- потисак с бучицама (15 понављања)

- вежба повлачења (15 понављања)

- вежба за рамена (15 понављања)

- вежба за бицепс (15 понављања)

- чучањ или искорак (15 понављања)

- вежба за трицепс (15 понављања)

- планк (2 минута)

Поновите ове вежбе 4 до 5 пута, саветује тренер прелепе глумице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas